Продаж квитків +38 (063) 730 30 30

З питань співробітництва та реклами +38 (050) 461 25 49 +38 (067) 432 04 08 vfdd.ua@gmail.com

Гранд Фінал Нової Професійної Української дрег-рейсинг серії у Вінниці

Фінал найпотужніших перегонів України – нової Професійної  Української дрег-рейсинг серії – відбудеться у Вінниці 4 серпня. Захід проходитиме за підтримки Вінницької міської ради та міського голови Сергія Моргунова на вже звичному для вінничан та глядачів з усієї України місці – Калинівському аеродромі.  

В 2018 році Вінницька федерація дрег-рейсингу і дріфту та Андрій Гальчинський розпочала нову еру Українського дрег-рейсингу та заснувала нову Професійну Українську дрег-рейсинг серію PROUDRS (Professional Ukrainian Dragrasing Series), що також отримала комерційну назву Belshina Dragracing Pro Competitions of Ukraine. Було прийняте рішення про те, що тільки надпотужні та швидкі авто, які проходять дистанцію 402 метри не більше ніж за 13 секунд, братимуть участь у змаганні.

Перший етап Професійної Української дрег-рейсинг серії PROUDRS відбувся в Одесі 26 травня та одразу підняв планку організації змагань на якісно високий новий рівень. Це відчувалось у кожній деталі. Починаючи з класів автомобілів,  регламенту змагань, реклами змагань, процедури реєстрації пілотів, інфраструктури для глядачів  до рекордного призового фонду у розмірі понад 30000 доларів.

Другий етап, що пройшов у Луцьку 24 червня, і зовсім підірвав існуюче розуміння дрег-рейсингу в Україні. Більше 45 професійних дрегстерів. Окрім відомих нам імен українських гонщиків: надпотужного пілота європейського рівня Андрія Кравченко чи Ігора Коряки, планку дрегрейсингу на луцькому військовому аеродромі задавали чемпіон Німеччини і Польщі, володар титулу King of Europe Мартін Блаут та чемпіон Молдови та Румунії Ігор Врабіє.

Досить якісний склад пілотів та відмова в допуску до змагань звичайним авто одразу ж були відмічені як спеціалістами з дрег-рейсингу, так і звичайними глядачами. Якісний підхід до організації серії загалом, а головне – виконані обіцянки перших двох етапів сприяли ствердженню позитивної репутації змагань серед фанатів автоспорту.    

За відгуками пілотів, відвідувачів та знавців дрег-рейсингу другий етап PROUDRS отримав статус найяскравішого в історії українського рег-рейсингу, починаючи з 2012 року. Що ж далі? 

Вже 4 серпня в Вінниці глядачів очікує грандіозний ФІНАЛ Професійної Української дрег-рейсинг серії PROUDRS. Організатори вже готують чимало сюрпризів для глядачів. Маємо надію, що Ігор Коряка, який  замовив в Америці дрегстер класу PRO MOD потужністю до 4000 тисяч кінських сил, встигне прийняти участь у змаганнях. Наразі пілот запевняє, що робить для цього все можливе.

Польські професійні пілоти Мартін Блаут та Гжегош Сташевський отримали запрошення та готуються до фіналу у Вінниці. Ігор Врабіє ремонтує після поломки свого надпотужного Godzilla та планує скласти конкуренцію поки що засекреченому, аде дуже потужному пілоту. Всі найкращі пілоти з України та не тільки наразі подають заявки на участь в фіналі. 

Сподіваємось, щ доля та погода будуть до нас прихильними. Адже фінал PROUDRS 2018 обіцяє подарувати глядачам неймовірні заїзди та незабутні враження від українського дрег-рейсингу.

Отож, займайте кращі місці на VIP-трибунах, плануйте зазделегіть дрег-вікенд у Вінниці та готуйтеся насолоджуватися найпотужнішими перегонами України!

В зв’язку з неочікуваною смертю віце-президента Вінницької федерації дрег-рейсингу та дріфту, фінал серії буде присвячений вшануванню пам’яті Олега Тітко.

Професійна Українська дрег-рейсинг серія Belshina Dragracing Pro Competitions of Ukraine вдячна партнерам за підтримку:

Титульний спонсор змагань – Український Торговий Дім «Белшина» та шини ArtMotion
Генеральний партнер – Мережа АЗК «WOG» та сервіс WOG PAY www.myapp.wog.ua
Спонсор: ТМ Оболонь
Магазини автотюнигу та екіпірування:
www.a-tune.com.ua 
www.stage7shop.com.ua 
www.viparts.com.ua
Мережа шиномонтажних майстерень «Вулкан» www.vulkan.in.ua
Магазин та установчий центр кращої світлотехніки для автомобілів в Україні www.probright.com.ua
Медіа-партнери:
AUTO.RIA
РА «Лучшее»